Bugetare IT la fața locului: șapte sfaturi pentru firmele mijlocii

Este acea perioadă a anului – timpul pentru a vă organiza bugetul! Probabil că ați analizat cheltuielile de birou, beneficiile și salariile angajaților, dar apoi vine și temutul buget IT. IT este un element rând în continuă creștere, care se poate simți ca o gaură neagră mare.

Ar putea fi tentant să luați doar ceea ce ați folosit anul trecut, să-l măriți puțin și să-i spuneți o zi. Permiteți-ne să sugerăm o abordare mai bună – o abordare organizată mai precisă, dar care nu necesită ore și ore de cercetare tehnologică.

Următoarea este o metodă mai simplă care vă poate ajuta firma să prognozeze mai precis, să acorde prioritate cheltuielilor necesare, să sporească securitatea firmei și să vă ajute să obțineți un control mai bun asupra cheltuielilor dvs.

Foaie de parcurs: evaluarea nevoilor de afaceri și IT

Primul pas către o bugetare reușită este să determinați și să înțelegeți separat care sunt infrastructura IT a companiei dvs. și nevoile afacerii IT. Ar trebui să vă întrebați întreprinderile și grupurile de practici despre ceea ce împiedică să fie mai productivi și cum funcționează în prezent tehnologia pentru ei. Apelați separat la resursele IT pentru a clarifica ceea ce este învechit, în afara garanției sau la sfârșitul vieții.

Read More  Unu la unu cu Radhika Philip, PA Consulting

Evaluează următoarele:

  • Tehnologia trebuie să vă conducă afacerea: Software, hardware, stocare, soluții DR, gestionarea documentelor și securitate
  • Nevoile tehnologice de afaceri: Sisteme CRM, cerințe de conformitate cu clienții, posibile fuziuni la orizont, mutări de birouri și extindere

Resursele IT vor trebui să ajute la traducerea nevoilor afacerii în soluții concrete cu costuri asociate. Aceste soluții au de obicei costuri hardware / software inițiale, costuri de inginerie pentru a pune în aplicare soluția și costuri continue. Gândiți-vă la asta în termeni de taxe lunare de licență software, garanții anuale și audituri trimestriale.

Kraft Kennedy ajută firmele de toate dimensiunile să creeze un plan pentru nevoile lor de tehnologie.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o sesiune de foaie de parcurs pentru bugetarea IT.

După ce ați identificat toate diferitele costuri IT, este timpul să începeți să vă construiți bugetul.

Bugetare: Pașii următori pentru planificarea anului

Foaia de parcurs este esențială pentru bugetarea IT, dar prea multe firme se opresc aici. De asemenea, este esențial să transformați acele idei de foaie de parcurs în numere de buget tangibile.

Bugetarea este un proces mai aprofundat, dar următoarele sunt pași critici pentru a vă începe cu o bugetare IT ușoară și precisă. Începeți prin crearea unei foi de calcul bugetare pentru a capta costurile pe categorii.

Read More  Învățare online - faceți-o să funcționeze pentru dvs.

Echipa Kraft Kennedy a creat un model de foaie de calcul bugetară ca model pentru a vă ajuta să vă construiți propriul buget.

Descărcați foaia de calcul mostră

  1. Cu ajutorul resurselor IT, examinați nevoile afacerii dvs. și apoi convertiți fiecare nevoie într-o soluție tehnologică și costul corespunzător. Gândiți-vă la nevoile și nevoile firmei dvs. separat de nevoile sistemului dvs. IT. Asigurați-vă că includeți ambele în bugetul dvs.
  2. Creați coloane separate pentru a documenta cele trei costuri principale: achiziții inițiale de hardware / software, taxe de inginerie, costuri continue.

  3. Stabiliți un cod de culoare în bugetul dvs. pentru a evidenția criticitatea sarcinilor de rețea una față de cealaltă și prioritățile dvs. de afaceri critice. În exemplul nostru am codificat articole roșii care trebuie realizate în 30 de zile, articole portocalii în 90 de zile și articole galbene în următoarele șase luni.
  4. Opriți și evaluați soluțiile dvs. actuale de securitate și stabiliți dacă au nevoie de modificări sau îmbunătățiri. Includeți întotdeauna securitatea ca element rând pentru a vă asigura că firma dvs. ia măsuri proactive pentru a-și crește poziția de securitate.
  5. Evaluați complexitatea fiecărui proiect IT pentru a pregăti firma pentru posibilitatea de a provoca o muncă sau de a schimba intervalele de timp.
  6. Evaluați proiectele ca și cum ar fi externe, chiar dacă resursele interne vor face lucrările de inginerie. Există costuri reale pentru acele zeci de ore de muncă inginerească, instruire desktop și cercetare. Solicitați estimări de la furnizori pentru a transforma ascensorul într-un cost cuantificabil care poate fi bugetat. Majoritatea vor fi bucuroși să ofere acest ajutor.
  7. În cele din urmă, efectuați actualizări bugetare trimestriale pentru a urmări progresul și pentru a vă schimba prioritățile, dacă este necesar.

Experții de la Kraft Kennedy vă pot ajuta firma să stăpânească provocarea foaiei de parcurs și a bugetului IT. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum.

Source